Unibet internetes sportfogadás

unibet HungaryA Unibet fogadási központ Európa egyik vezető könyvjelzője, főleg foci és téli sportok számára. A Unibet szilárd esélyt kínál a fogadásokra, jó esélyekre (a leghíresebb labdarúgó-bajnokságokra és téli sportokra, gyakran a legmagasabb a piacon), különböző fizetési módok és technikai segítségnyújtási szolgáltatás áll az Ön rendelkezésére. nagyon készen és teljesen olaszul. Nem hiányzik még a lehetőség a fogadások megkötésére a sportesemény alatt, akkor néhány találkozó közvetlen irányát is követheti. Ha magas fogadási limiteket adsz, akkor nem kell kihagynod ezt a fogadási központot.

Bónusz € 20 – Unibet regisztrálj most!

Fogadási ajánlat

Ami a labdarúgást illeti, a Unibet fogadási központ nagyon jó. Közel 100 labdarúgó bajnokság, köztük az olasz A és B sorozat. Az észak-európai labdarúgó-ligák számára is jó választás. Ön rendelkezésére áll mintegy 30 + fogadási lehetőség minden egyes eseményre (a mérkőzés eredményére, a tétek hátrányára, a pontos eredményre, az Over / Under fogadásokra stb.). Mivel a Unibet svéd eredetű fogadási központ, a téli sportok kínálata jól illeszkedik. A népszerű sportok, mint például a kosárlabda, a jégkorong és a kézilabda mellett a Unibet lehetőséget kínál a rögbi, a golf, a biliárd, a darts, a póker és a labdarúgás különlegességeire is. Minden héten több mint 8000 sportesemény közül választhat.

LIVE fogadások lehetősége

A Unibet számos sporteseményt kínál, amelyekre valós időben fogadhat. A találkozók során minden legnépszerűbb sportra, például futballra, jégkorongra, kosárlabdára vagy kézilabdázásra fogadhatsz. Minden egyes játékhoz 10 és 30 fogadás közül választhat. A sportesemények egyre növekvő számát is követheti. Főleg a közvetlen jelentések az olasz, az angol, a spanyol és a német bajnokságra vonatkoznak.

Felhasználói felület

A weboldalak nagyon későn változtak, és határozottan jobbat mondhatunk. Nem csak a szempont javult, de a hozzáférés könnyebb, mint a fogadások, az eredmények, a statisztikák és a közvetlen. A Lottomtica mobil oldalak új verziója is elérhető. Minden nagyon világos, és a különböző sportpiacok a kezedben vannak. Megtekintheti az aktuális eseményeket és bónuszajánlatokat, vagy átválthat a pókerteremből a kaszinóba.

A Unibet cég fiókjának regisztrálása egyszerű, és nem okoz problémákat, ezért a fogadási központ helye teljesen olasz.

idézet

A Unibet fogadási központok átlagosan 6-7% (az esélyek 1,87 – 1,87). Keresse meg a tengerentúli sportok és az észak-európai labdarúgó-bajnokságok nagyobb esélyeit, de a leghíresebb bajnokságot is, mint az angol Premier League, az olasz, a francia és a német bajnokság. Számos olyan sporteseményhez is versenyképes esélyeket találsz, amelyek a magas fogadási limitekkel együtt a kiváló Unibet fogadási központot jelentik, ahol érdemes számlát szerezni.

Betétek és visszavonások

Minden betét, a banki átutalások kivételével, szinte azonnal feldolgozásra kerül. A minimális befizetés 10 euró hitelkártyával. A betétek 2,5% -os adókötelezettség alá esnek, ezért javasoljuk a betéteket a Skrill vagy a Neteller e-wallet használatára. Ezek a szolgáltatások nem jelentenek többletköltségeket, és néhány percen belül megteheti pénzét a számlán. Az eBanka segítségével is pénzt helyezhet el.

Minden kivonás ingyenes. Javasoljuk azonban, hogy az e-pénztárcát használja, így az akkreditáció általában néhány órán belül megtörténik. Azt is hozzátesszük, hogy – mint a többi fogadóközpont esetében, még a Unibet esetében is először aktiválni kell a számlát. Ehhez csak a “Fiókom” => “Dokumentumok” szakaszban mentse el azon azonosító adatait, amelyeket menteni fog a fiókjába.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat teljes mértékben olasz nyelven érhető el. Az űrlap segítségével kapcsolatba léphet az üzemeltetővel az internetes oldalakon, vagy e-mailt küldhet a címre; támogatás @ Lottomatica.it. Jelenleg az élő csevegés csak angol nyelven érhető el (10:00 – 22:00). A Unibet oldalain megtalálja a “Segítség” részt is, amely nem olyan részletes, mint más fogadási központok esetében, de a hátrányaival kapcsolatos egyszerűbb problémák megoldásához teljesen elegendő.