Unibet pariuri sportive bonus

unibet RomaniaAustralia a câștigat o medalie de argint la vâsle cu vâsle quad bărbați din Rio, cu echipajul lui Karsten Forsterling, Sasha Belonogoff, Cameron Girdlestone și James McRae a terminat pe locul al doilea in spatele campioana en-titre Germania.

australienii au intrat în evenimentul ca favorite și au fost Unibet neînvinsă în acest an, dar echipa germană a ieșit puternic pentru a stabili un avantaj devreme ei nu ar renunța într-un puternic vânt din față și a scos cursa 2000m. Germanii și-au apărat titlul de la Londra și evenimentul a fost inițial programat pentru ziua cinci a Jocurilor, dar a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice. Estonia a scos bronzul. Veteranul echipajului, Karsten Forsterling, a declarat reporterilor: “Ne bazăm pe construirea impulsului în a doua mie de metri și asta este Unibet puterea noastră.Dar am fost bătut la începutul cursei și este greu să creștem din nou ritmul. Germanii au fost clar și este greu să închidă această marjă. “Katie Ledecky din SUA a stabilit un nou record olimpic în 800 de mii de calificări freestyle Citește mai mult

Alte medalii de aur ale noii Australia au mers la Jessica Fox, o medalie de bronz în slalomul canoe K1 cu argintul pe care la câștigat la Jocurile din Londra.Fox a avut o Unibet pariuri pedeapsă de două secunde în finală, cu două porți rămase și terminat în spatele lui Maialen Chourraut din Spania și Luuka Jones din Noua Zeelandă. Fox a trecut linia în prima poziție, dar a spus că este un “apel corect “Că judecătorii i-au ținut timp după o revizuire video care confirmă că a atins o poartă în timpul rundei, care a pus pe Luuka Jones în fruntea Noului Zeelandă, dar atât Kiwi, cât și Fox s-au mutat într-o poziție când Spania Maialen Chourraut a alergat printr- “nu am verificat videoclipul, dar sunt Unibet sigur că este probabil acolo”, a declarat Fox pentru ABC.

“E greu de știut, dar am intrat strâns, nu a fost perfect în amonte și am știut că am alunecat astfel încât atingerea ar fi putut fi acolo”. Elswehere, două victorii și un al patrulea loc au luat veri australieni de vară Jason Waterhouse și Lisa Darmanin în partea de sus a clasamentului Nacra 17 cinci curse în concurență.Peste la piscină, Cameron McEvoy sa Unibet regrupat de la dezamăgirea sa în finala de 100 de milioane de freestyle pentru a croita până la semifinalele de 50 de metri. McEvoy a cronometrat 21,80 secunde pentru a fi al cincilea cel mai rapid in calificarile cu o singura pasarela. La velodrom, echipa de sprint din Australia a lui Matthew Glaetzer, Nathan Hart si Patrick Constable au ratat limpede prima medalie de aur a ciclismului din Australia. jocuri, bătut în a patra ca Team GB a pretins aur. Australia a arătat capabil de bronz atunci când a condus Franța în turul trei și Unibet finală, dar a scăzut pentru a termina un punct din medalii pentru a patra oară consecutiv. “Acesta este sportul.Am fost pe partea câștigătoare a acestui scenariu înainte “, a spus Glaezter după cursa. “Am fost cu siguranta urmariti pentru medalii – este intotdeauna dezamagitor sa nu ajungem pe podium, dar sunt foarte mandru de baieti”. In tenis, dublurile mixte ale Australiei, Samantha Stosur si John Peers până la cea de-a patra seminție a Indiei, Sania Mirza și Rohan Bopanna, 5-7, 4-6, la Centrul Olimpic de Tenis, ceea ce înseamnă că ratacesc ultimul conflict cu britanicii Heather Watson și Andy Murray, Unibet ultimul care a făcut o surpriză după ce a primit un apel târziu.