Ο Λίμπερετς δεν κατάφερε να πετύχει πέντε χιλιάδες μάχες και έχασε την πιθανότητα μιας τελικής επιτυχίας

αγώνα του τρέχοντος έτους ο ένας τον άλλο για την Τσεχική πρωτάθλημα τόσο εντελώς πιστός, ακόμα και από την άποψη του αριθμού των uhraných σετ, αντίγραφα το τελευταίο έτος. Σε αυτό, Νότια Βοημία, στη συνέχεια κυριάρχησε τις επόμενες τρεις μονομαχίες και γιόρτασε το χρυσό. «Θα ήθελα να δω τελείωσε καλά», είπε με ένα χαμόγελο Jan Svoboda, Budejovice προπονητής.

«Η εξέλιξη αυτή είναι προφανώς πολύ παρόμοια, αλλά νομίζω ότι η ατμόσφαιρα στο mančaftu μας και σε όλη τη σεζόν είναι διαφορετικά από το προηγούμενο έτος “, λέει ο Michal Nekola, προπονητής Dukla. “Είναι ένα play-off, κανείς δεν μας δίνει τίποτα δωρεάν. Στο σπίτι δεν χάσαμε έναν αγώνα, αλλά τώρα θα πάμε να 1x bet Μπουντεγιόβιτσε παλέψει με δύο νίκες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να εργαστούν σκληρά για. «

της Liberec αρχίσει αγώνα του Σαββάτου μπροστά σε μια φορτισμένη αίθουσα, όπου οι οπαδοί δεν είχαν πού να σταθεί, μεγάλη.Έφεραν 2: 0 στα σύνολα με τα οποία έδιναν στους φιλοξενούμενους μόνο 19 πόντους, ενώ ο τρίτος είχε προβάδισμα στις 13:10. Ωστόσο, μια απροσδόκητη κατάρρευση ήρθε, ο Jihocei στράφηκε στις 13:17 και στη συνέχεια έθεσε την κατάσταση των σετ.

Στο αποφασιστικό τάι-μπρέικ καιρό φαινόταν ενθουσιασμένος θεατές Liberec ξεσπάσει μετά το τέλος του ενθουσιασμού. Dukla οδήγησε 12:10, αλλά στη συνέχεια έγινε μέλος της δαίμονα υπηρεσία δεύτερο μισό του στρογγυλεμένο αγώνα Fila Budejovice και επιθέσεις όπλο διάσπαρτα στο εισόδημα όλων των ελπίδας «στρατιώτες».

«Στο τρίτο σετ που ξαφνικά έπεσε από το ρυθμό της επίθεσης , οι αντίπαλοι βοήθησαν τη Φίλα να φτάσει, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι υπόλοιπες τερματισμοί του τέταρτου σετ και η ισοπαλία θα πρέπει να διεκπεραιωθούν από εμάς.Είμαι τρομερά λυπηρό που δεν λειτούργησε », απάντησε ο Nekola.

“Σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα και τα δύο πρώτα σύνολα του άλλου, υπερασπιζόμασταν και το χειρότερο. Πολλά μπάλες που πέταξε μέσα από το μπλοκ, όπως είναι στον τομέα της άμυνας δεν έχουν και πολλά θα μπορούσα να κάνω «είπε ο Liberec προπονητής.

» Liberec παίζεται ακόμα καλά, αλλά από sporting bet την άλλη πλευρά, νομίζω ότι εδώ και πολύ καιρό με βάση πραγματικά τα πάντα . Για παράδειγμα, τα ψηλά μπαλόνια μετά από ένα χειρότερο πέρασμα μάχονται με μεγαλύτερη επιθετικότητα και μερικές φορές με τύχη “, ανέφερε ο Svoboda.

«Αυτή τη στιγμή, όταν τελικά αυτή είναι μια καλή άμυνα στο τρίτο σετ χονδρός δεύτερο αγώνα και πήραμε το πεδίο Liberec Kriška και Patuchu και ο αγώνας άρχισε να γυρίζει.Στη συνέχεια, παρατηρήθηκε στο Λίμπερετς ότι επιβραδύνει, παίζει πιο προσεκτικά και είμαστε κυρίως οι τελευταίες τρεις εκατοντάδες παίζοντας αυτό που γνωρίζουμε και τι διακοσμούμε. Ένα άλλο σημείο καμπής ήταν σε κακή κατάσταση και προέρχονται από Fila μας στο χώρο που ταιριάζει uhranými σημεία τους επηρεάζεται σημαντικά υπέρ μας «.

Μεγάλη τελικούς σειρά βόλεϊ συνεχίζεται με δύο αγώνες στην Τσεχική Budejovice Τρίτη και την Τετάρτη.