1xbet apostes en línia bonificació

1xbet apostes en línia bonificació

Com es diposita i com retirar-se a 1xbet
Ha arribat el moment de tractar els mètodes de dipòsit i retirada que ofereix 1xbet.it.
Igual que la majoria dels llocs d’apostes i casinos professionals i importants, 1xbet també accepta els mètodes de pagament més habituals en circulació, tant de sortida com d’entrada.
Per fer un primer ingrés al lloc de 1xbet.it, heu d’obrir un compte de joc i accedir al lloc i fer clic al botó Dipòsit. Hi ha 13 mètodes de dipòsit disponibles al lloc i inclouen mètodes de pagament estàndard,apostes en línia bonificació a més del mètode de l’estanc, que 1xbet li permet pagar directament a la sala d’apostes, com es va esmentar anteriorment.
Aquests són els mètodes disponibles:
targeta

MasterCard
Visa Electron
Postepay
Neteller
Disposable
mestre
Trasllat postal
Transferència bancària
Skrill
Càrrec 1xbet
paysafecard
Good OnShop
PayPal

Per retirar diners del vostre compte de joc, només cal que inicieu sessió a la pàgina principal del lloc, introduïu el vostre compte i feu clic a l’element Retirada. Els mètodes disponibles són molt nombrosos, gairebé tots estan subjectes a tarifes (per obtenir més informació, consulteu els Termes i els Termes d’1xbet del proveïdor). Encara que les taxes de retirada són molt baixes, parlem de 25 centaus de dòlar per retirada, això és un punt en detriment de l’aportació d’una casa d’apostes, ja que la majoria dels competidors ofereixen aquest tipus de transició però completament gratuïta. Aquests són els mètodes d’abstinència disponibles a 1xbet.it:

Voucher 1xbet
paysafecard
Transferència bancària
Transferència bancària
Xec postal
PayPal
Skrill
Neteller
mestre
targeta MasterCard
Postepay Fast
Postepay
visa

Noteu bé Sobre el val de 1xbet: això no és res més que un val per imprimir i portar a l’estanc per recollir els diners en persona i en efectiu. Una alternativa gratuïta que us permetrà obtenir diners en efectiu, pràcticament sense temps d’espera.