Alun Wyn Jones újra jelek kettős szerződést Ospreys és Wales

A Wales zár Alun Wyn Jones ígéretet tett a jövőben, hogy a Ospreys és Wales újbóli aláírásával a nemzeti kettős szerződést. A 30 éves nyerte a 94 kupak és a csapatkapitány 2013 Lions egy sor eldöntő harmadik teszt ellen Australia.Warren Gatland keverje a régi gárda és a fiatal fegyvereket Wales Six Nations csapat Bővebben

Jones akció jön 19 nappal Wales indul a Six Nations elleni Írország Dublinban.Ő volt az egyik legkeresettebb játékos az európai rögbi után elhagyásával a híre, következetes világszínvonalú előadások, és ő lesz szerves része a walesi kísérlet leszállni egy negyedik Six Nations címet vezetőedzője Warren Gatland uralmának.

Jones az ő 11. szezonban a Ospreys és vezette őket a szélére európai Champions Cup negyeddöntőben helyen.

Jones azt mondta: „nagyon boldog vagyok, hogy itt olyan helyzetben, hogy írjon alá egy NDC, hogy továbbra is a walesi a Ospreys.Hálás vagyok, hogy mindenki részt vesz, hogy nekem az idő, hogy a helyes döntés magam, a családom és a karrierem.

„A jövőm most válogatni, én továbbra is képviseli a Ospreys, az otthonom régió és fel magam állítását kiválasztás Wales.”

a WRU csoport vezérigazgatója, Martyn Phillips, azt mondta:„Hatalmas hitelt kell menni a Ospreys biztonságossá Alun Wyn a következő fejezet pályája a régióban.Meggyőződésem, hogy erős a célra, a látás és ambíció a régió motivált Alun Wyn maradni, ahelyett, hogy egyéb lehetőség is lehettek.

„A fejemben, ő egészen ott, mint a vezető, és ki a pályán, a játék világszerte, és ez jelentős lökést adott nekünk minden walesi rögbi látni a kötelezettségvállalás a játék ebben az országban.”

számos Wales játékosok nemzeti kettős szerződések , amelyek által finanszírozott WRU és a játékos régióban, a kapitány Sam Warburton, a fly-fele Dan Biggar és a dulakodás fél Rhys Webb közül a névsorban.

Fényvisszaverő Jones döntése a Ospreys vezérigazgatója, Andrew Millward, azt mondta: „Ez nagyszerű hír mindenkinek részt a Ospreys és walesi bet365 online sportfogadás rögbi.Mint valaki, aki eljött a rendszerünkben, és úgy mérhetetlen büszkeség képviselő lakását régió és hazája, ő egy példakép a körülötte lévők – a természetes vezetője és ki a területen.

„Ez csak természetes, hogy valaki az ő állt a játék lett volna jelentős érdeklődést máshol, hanem újra aláírásával a NDC ő megmutatta igazi hit, hogy mit próbálunk elérni itt. Együtt a hírt Dan és Rhys elkövető jövőjüket egy NDC mostanában, akkor ez még jó hír mind régió és az ország.”

bet365 mobil bónusz