Arsenal 42 másodperc múlva, de Alexis Sánchez megmenti a sportfogadás pontot a PSG-n

Ez volt az egyik olyan alkalom, amikor a kezdetben feleslegesen kockázatos csapatválasztás úgy érezte magát, mint egy mesterséges érzés. Az Arsenal-t Párizsban hosszabb ideig túllépték, de még mindig elhagyták azt a pontot, amelyet a szekció legcsekélyebb nyakkendőjéből vetített, és David Ospina hírnevét, ahogyan Edinson Cavani megrontotta. A helyi lakosok egyre növekvő mértékben használják Uruguayi bűnösségét. Ezzel szemben Ospina ritkán támasztotta alá az ilyen pozitív hatást a saját csapata megjelenítésére.

A kapus késői, elfojtott, blokkolt vagy biztonságra kényszerített lehetőségei miatt Arsène Wenger igazolhatta a szezon előtti politikát, hogy a kolumbiai a Bajnokok Ligája kötelékeiben indul.Tavaly ugyanezt tette, csak az Arsenal számára, hogy elnyerje a Dinamo Zagreb-t és az Olympiakos-t, ahol Ospina bűnös volt, amikor a csapat megrándult. Petr Cechet visszahívták Münchenbe. Mégis, a Parc des Princes-ben egy potenciálisan ijesztő versenyen a 28 éves férfi inspirálta.Same régi Arsenal, de Arsène Wenger csapata átmenetileg hasznos pontot szerez | Barney Ronay Bővebben

A vonalából húzódott a párizsi Saint-Germain-játékosok lábainak elfojtására, függetlenül attól, hogy Cavani vagy Serge Aurier. Jó érzés volt, hogy Ángel Di María erőfeszítéseit elhúzza, és még egy hajlandóság arra, hogy a dobozából az Arsenal hátvonalán túlnyúló golyókat lehúzza. Ospina mindezt mindössze 42 másodperc elteltével érte el, hiszen Unibet sportfogadás csapata a kezdetektől fogva megdőlt.Cavani határozottan ültette a fejlécét az Aurier dicsőséges keresztéből, a Shkodran Mustafi díj ellenében, amit nyilvánvalóan egy második labda jelenléte okozhatott, bár a távoli oldalon. A jelölés több kérdés volt.

Néhány percig tartó percre Cavani, aki olyan sokáig megrázkódott Zlatan Ibrahimovic árnyékában, örülhetett abban a hitben, hogy ez végül lesz életkora, mint a PSG központi csapója. Bizonyára soha nem gondolta volna, hogy a türkizkék készletében Ospina rémálatos emléke és a fluoreszcens kesztyűi pokolos villanása a végére kísért. Ahogy Rio Ferdinand elismerte szerepét, mint az öbölben, Ibrahimovic szerepelt az Uruguayi helyszínen, az „Arsenal elfogyott volna a városból”.Facebook Twitter Pinterest Edinson Cavani 42 másodperc múlva ünnepli a nyitó gólt. Fénykép: Franck Fife / AFP / Getty Images

A Cavani-hoz folyamatosan a labda előtt álló labda látványa szinte kegyetlennek érezte magát. Legjobb esélye, hogy démonjait kiszorítsa, csak a félórás jelzés után jött el, amikor Nacho Monreal egy Marco Verratti-ra csúszott, és sikerült csak elszalasztania a labdát Laurent Koscielnytől és a csatár útjától. Körülvágta a kaput, az egyetlen idők egyikére, de kiegyensúlyozatlanná vált, amikor a labda végigfutott rajta, és csak a gólt nyúlt az oldalhálóba. Az este este teljesen romlott.A végső sípban egy törött emberre nézett. Lionel Messi hat trükköt mutatott a kelta 7-0-as ütemében. Még több

A szünet előtt a hat yardos dobozban volt egy gyenge irányítás a mellkasán és egy olyan sorozatot, amelyen olyanok voltak, ahol Ospina hajlandósága a tempóban történő felszámolásra úgy tűnt, hogy határozatlanságot vált ki az előremutató megközelítésében. Minden alkalommal, amikor elgondolkodott, pánikba esett. Az utolsó hiány, kilenc perccel az idő után, a helyiek a vadászokból vadul átkoztak. Megkérdezte, hogyan állítana vissza egy olyan játékos bizalmát, aki ebben a helyzetben találja magát, Wenger azt mondta: „Azt mondanám neki, hogy továbbra is keresi az esélyeket, és talán pihenjen. Tényleg jó volt ma este, Cavani, és rendkívül hatékony volt a sajtolás szempontjából.Érdekes lenne látni, hogy mennyi földet fed le, és hány sprintet. ”

A PSG-nek többre volt szüksége, mint az ipar. Az Unai Emery nyári érkezését és a karizmatikus Ibrahimovic és David Luiz indulását követően a klubban önbizalom van. Annyira vágyakoztak a győzelemre, hogy igazolják a menedzser kinevezését – mint nyilvánvalóan az európai trófeát -, mint Laurent Blanc-et egymás után, bár Emery befejezte a csapata hibáit, és a játékosok hibáit.

< p> Hatalmas befejezésük mindig valószínűleg bántotta őket a végén, és amikor Mesut Özil okos átadást hozott – az egyik néhány szemet gyönyörködtető hozzájárulását egész éjszaka -, hogy megtalálják a kiváló Alex Iwobi-t 12 perccel az idő után, a franciákat visszavonták .Az ifjú lövését Alphonse Areola lenyomta, de csak Alexis Sánchez, a lottering figyelmen kívül hagyta a büntetőt. Befejezése hangsúlyos volt, és Arsenalnak megvan a lényege. Facebook Twitter Pinterest Alexis Sánchez ünnepli a hangszínszabályozóját. Fénykép: Catherine Ivill – AMA / Getty Images

Azóta meglehetősen fractiózusak lettek, a PSG irritálta Olivier Giroud jelenlétét, amikor a leállás idején megfelelő hőmérsékletű volt. Marquinhos és Verratti Giroud mellé csapkodtak a közelben, és míg a csere több játszótér volt, mint az igazán szánalmas, a magyar tisztviselő második sárga lapot dobott az Arsenal helyettesének és az olasz középpályásnak.

Mindkét játékos megdöbbent. Mindkettő hiányzik a csapatuk következő mérkőzésein, amikor az Arsenal engedélyezi az Ospinát.Kevesebb másodlagos kockázatnak tűnik.