Josses Hill a király George VI Chase vitában Coneygree visszavonása után

Az idei király George VI Chase kinézete vasárnap radikálisan megváltozott, és hétfőn is megteheti, hogy a Coneygree el fogja hagyni a versenyt. A tavalyi Cheltenham Arany Kupa hőse csalódott a közelmúltbeli munkájában, és egy másik napra lesz mentve, azt jelentették, hogy a döntés legalább egy másik ló, Josses Hill lett, szándékos futóvá válni, azzal a lehetőséggel, hogy több Ar Mad-t még ma is visszavonhatták a George királyba, mivel egy héttel korábban kizárta az edzője, Gary Moore, akinek a félelme az volt, hogy a ló olyan nagy versenyben fog szembesülni a korai vezet. A Coneygree-nél ez az aggodalom csökken, bár Moore vasárnap este jelezte, hogy még online fogadási útmutatók mindig nem szeret.Moore hétfőn reggel megvitatja a terveket Ar Mad tulajdonosával.

„Nagyon kétséges, hogy őszinte legyek” – mondta Moore. „Nem akarok több mint három mérföldet menni először ilyen magas rangú versenyen. Ha Thistlecrack nem fut, úgy tűnhet, mintha nem-brainer lenne [az Ar Mad futtatásához], de félig más tervek vannak neki. ”

Miután a Coneygree hírek törtek meg, a King George kedvenc A Cue Card-ot 6-4-ről 10-11-es legjobb árra vágták a bukmékerekkel. Thistlecrack, a Colin Tizzard udvarán lévő stabil, a 3-1-es második kedvenc, és ismét a Coneygree hiányának valószínűleg nagyobb runnernek kell lennie.

Tizzard visszautasította a terveit, amikor vasárnap kapcsolatba lépett éjszaka, de úgy vélik, hogy a döntés hétfőn fog megjelenni.A múlt héten a tréner azt mondta, hogy aggódik a George George valószínűleg erős üteme miatt a Thistlecrack számára, de a versenynek sokkal vonzóbbnak kell lennie Coneygree nélkül a sorban.

Úgy tűnik, hogy Valseur Lido, a vezető Az ír versenyző a fogadások szerint kihagyja George királyt a Lexus Chase javára, Leopardstownban két nappal később. „A Lexus a mi prioritásunk” – mondta Eddie O’Leary, a Gigginstown versenyzője, a Valseur Lido tulajdonosai. O’Leary azt jelezte, hogy Outlander, Road To Riches és Roi Des Francs volt lehetséges futók.

Mint két évszázad elején, Josses Hill emlékezetesen hasonlított egy snooker asztalhoz egy TV-műsorral, amelyet nem merített a merev támogatott ugrás technika.De ebben a szezonban sokkal jobban teljesítette az előadót, és legutóbb a Huntingdontól kezdte a legjobb erőfeszítéseket, és hat hosszúsággal megnyerte a Peterborough Chase-t, és több súlyt nyert, mint online fogadási mind a négy rivális. Ezt a versenyt sík és jobbkezes pályán, néha a király George versenyzőinek előkészítő versenyeként használták.

Henderson azon azonnali reakciója, hogy hideg vizet öntött egy királyi George eszméjére A Cheltenham Fesztiválon a Josses Hill hosszú távú célpontjaként nevezte el a Ryanairt.De a lovat kétszer nyerte meg Kempton-ban ebben az évben, és a pálya tisztviselői azt várják, hogy a leszállás nem lesz rosszabb, mint a jó lágy, egy másik pont Josses Hill javára. több mint két és fél mérföldnyi vereséget verett el ”- mondta Henderson a Guardiannak, miközben vasárnap kezdte a döntést. „Ez az ő távolsága, és minden más ló a versenyen három mérföldet akart, kivéve a Dodging Bullets-t. Ha távolságra lépsz, akkor kockáztatod, hogy a másik irányba megy. – Csak tudom, hogy ő nem maga. Nem vállalunk semmilyen kockázatot. Ő törékeny, és azt akarjuk, hogy teljesen rajta legyen, amikor fut.Nyilvánvalóan állatorvosi tanácsot fogunk kapni, és biztos vagyok benne, hogy a ló megmondja nekünk, mikor újra van.

„Tudom, hogy minden lélegzetet vesz, tudok minden lépést, amit megtesz, pontosan tudom, hogy és nem csak jó érzés. Még mindig remélhetőleg az aranybajnokságra, és talán még valami erre. ”

Coneygree volt az első kezdő chaser 40 éve, hogy megnyerje az Arany Kupát, de a múlt hónapban elvesztette a legyőzhetetlenségének aura, amikor megdöbbentette Cue kártya a Betfair Chase-ben. Azonban ez volt az első versenye a hátsó láb sérülése által okozott évszázados távollét után, és az a várakozás volt, hogy magasabb szintre fog menni George királyban, amelyért ő 5-1 harmadik kedvence volt. Fesztivál után a Long Walk sikere után Tovább