Jucătorii de hochei Unibet au jucat pentru prima oară la Jihlava, Chomutov împușcat în Ústí

Al patrulea meci va fi jucat din nou, luni, în Kladno, Ústí nad Labem, Havirov și Benatky.

Kladno pe gheață acasă necesare pentru a dovedi că fanii Unibet seriei nu emit Jihlava. Vizitatorul Dukla, după conturul rapid al lui Seman, a condus curând, dar apoi și Cavalerii au marcat. Pornind de la 0: 1 la 3: 1 a ajutat echipele de acasă în care au marcat succesiv Horna, Kaberle și Hlaváč.

Cu toate acestea, Diviš și Jihlava au redus avantajul celorlalți acasă în al treilea trimestru. Scopul decisiv a fost acordat de către defectorul izbitor de acasă Tenkrát și câștigătorii Cavalerilor 4: 3 au forțat șansa pentru o serie de turnee.Joc nedohráli Kladenský Redlich Jihlavský Mocek Unibet care judecă șase minute după încheierea unei lupte trimis prematur la vestiar.

Obiective: 15. Horna 20, Kaberle 25 Hlavac, 48. La momentul – a 5-Seman, 34 Divis, 45. Opțional. Judecător: Mrkva, Trombik – Bryška, Skopal. Fără: 2: 6 în plus Redlich – Mocek cinci minute și până la sfârșitul meciului. Utilizare: 3: 0. Învingerea: 0: 1. Segmente de public: 4017th

Chomutov, după o înfrângere surpriză acasă, în al doilea meci al seriei, de data aceasta nu a lasat nimic la voia întâmplării într-un meci dominat total Usti.Momentele decisive a venit în a doua Unibet agentii de pariuri perioadă, atunci când vizitează Piratii din intervalul de mai puțin de trei minute au revenit după gólech Rutt, Ruzicka rumeguș de lemn și 5: primul

Home Ústí, deși chiar și după Pořického dorážce a scăzut, dar în ultima treime din forța a trebuit să se răsucească găsit. Pe de altă parte Chomutov a adăugat încă Unibet patru goluri și a crescut scorul formidabil 2: 9

Deși Veneția a mers la playoff-ul la locul 9, dar a folosit perfect. După ce au eliminat în runda preliminară Litomerice, acum tulbure și favorizat Cehă Budejovice. Boemia Centrala înainte de a mulțimii acasă după a doua perioadă au pierdut 2: 3 atunci când Unibet motorul utilizat două piese de putere și trei irosite. Dar în ultima treime a avut loc o întoarcere perfectă.Acasă a primit două lovituri de pedeapsă și o șansă Skořepa și lung a reușit, între timp, de altfel, a folosit jocul de putere de două ori Víšek. Veneția a tras în cele din urmă Motors în ultima treime din cinci goluri și a câștigat 7: 4.

Třebíč, după două meciuri interne clare, a lovit în Havířov pentru rezistență puternică. Echipa gazdă a acordat o atenție deosebită jocului necurat, deoarece adesea a încasat în Unibet slăbiciunile din Highlands. Cu toate că de data aceasta am mers Horacka Slavia conducerea pe jocul de putere după fotografiere Havel, dar cifra de afaceri Havirov a ajutat jucători faulturi contrare Trebic. Două pedepse au fost făcute de Douder și Chmeliewski.

Cu toate acestea, conducerea nu a păstrat echipa gazdă și cu două minute înainte de sfârșitul jocului la 2: 2 Erat.

Portari: 39. Doudera z tr. Shooting, 45. Chmielewski din Tr. fotografiere – 30. Havel, 59. Erat, rozh. Raidul Dolníček. Judecător: Kubičík, Přikryl – Černý, Kašík. Excludere: 3: 3. Utilizare: 0: 1. Spectatori: 3389.