Ronny Del kjøler tittelprat etter at Celtic har åpnet seks-punkts gap over Aberdeen

Ronny Del nøt å se Celtic åpne opp en seks-punkts gap over Aberdeen på toppen av det skotske Premier League med en imponerende 4-1 seier over Dundee United på fredag, men vil fortsette med forsiktighet.

Uansett Uniteds pågående kamp nederst på bordet så Celtic fokusert og sulten ut med angriperen Leigh Griffiths i ustoppelig form, tok sin kamp for sesongen til 24 og til 51 i 60 starter for mesterne – han er den raskeste Celt for å nå frem til halv århundres Bet365 merke siden Charlie Nicholas tidlig på 1980-tallet.

Aberdeen har mulighet til å redusere Glasgows side fører til tre poeng hvis de skal vinne på Ross County i morgen.

Delens side har vant tre kamper i rekkefølge for første gang siden oktober.Spurt om seks poeng er for stort et gap for andre klubber å gjøre opp, sa han: “Forhåpentligvis, men jeg tror ikke det. Vi må vinne mange flere spill. Det er 21 kamper spilt nå. Det er 17 flere spill. Det er altfor tidlig å snakke om disse tingene. Men vi har en god posisjon, og hver gang vi vinner setter vi de andre lagene under press. Vi må bare fortsette å utføre. “Den tidligere keltiske angriperen Chris Sutton hadde Bet365 beskrevet noen av Parkhead-klubbens siste forestillinger som” bang average dross “, men Del ble målt i hans svar. “Jeg tenker på det siste at vi har hatt noen forestillinger som ikke har vært gode. Men det er tilfelle med hvert lag, “sa han. “Du ser ikke noe lag som går gjennom en sesong uten dårlige forestillinger.”

“Men i Skottland har vi vunnet nesten alle spillene vi har spilt.Vi har også scoret mange mål. Igjen er det ikke svart hele tiden. Noen ganger er det også gode ting. Jeg er veldig fornøyd fordi det er alltid vanskelig å gå til Tannadice. Dundee United er et lag desperat å vinne spill, og vi klarte å score fire mål og vinne spillet på en god måte. ”

more: http://sportspill-no.com