Unibet, ifølge Nedvedo, kan ikke spille i Tyskland som frygtelige som MIG

De tjekkiske fodboldspillere er ved tidligere nationale holdkaptajn Pavel Nedved i lørdagens kamp verden kvalifikation i Tyskland chancen for succes, men kun hvis de ikke er bange som europæiske mesterskaber i juni måned. Indehaveren af Golden Ball for 2003 ser gerne, at repræsentanter spilles i Hamburg ligeledes dristige spillet som Sparta i sidste uge i sejr 3:. 1 over Inter Milan i Europa League

“Jeg tror, det vil være frygteligt svært, fordi tyskerne er Unibet bulldog typer og har en mentalitet, der aldrig og ingen undervurdere. Men leg kan være med alle, når fyre hånd over alt, hvad i dem er, jeg tror, at chancen er, “ sagde Nedvěd til journalister i Prag, hvor han optrådte som protektor 20.vintage børns turnering for elever i folkeskoler McDonalds Cup.

tjekkisk enhed, da det ikke vil have en chance i Hamburg, hvis kun at forsvare. “Jeg tror, det er, hvordan Bears kamp mod Inter, var helt klare instruktioner. I dag, hvor en stigning og du forventer, hvad du stærkere do, før eller senere målet så godt få. Træt af det spillere Unibet eller fans. For at åbne fodbold ikke ens hoved pauser. det behøver ikke at vinde, men det har at give det for at se, er det nároďák vigtigt “ sagde vice president for Juventus.

” jer har en chance for at vise verden at fodbold kan spille. det er ikke at være bange for de store navne på de store tal, som ikke må være på Euro.Der var det tydeligt, at spille bange, og det var ingen succes overalt, “ siger han.

Han mener, at det tjekkiske hold for at bryde forbandelsen i verden kvalifikationen, hvorfra en særskilt historie, avancerede til mesterskabet kun én gang i 2006. “Vores Unibet generation har altid været mere europæisk, vi har undladt at kvalificere os til verden. Jeg håber, de ikke vil fortsætte. Gruppe er tunge, men det er normalt gruppe, hvoraf kommer til at bevæge sig, “ siger.

At vinde sin tidligere klub fra sommeren Milanos favorit glæde ham endnu mere, at hans Juventus bare en Klubben har kun lidt et nederlag i den nye sæson. “Sparta returnerede det, så jeg var meget tilfreds. Det var en stor fornøjelse for mig, jeg tog det med et smil, for at slå Inter, vil det altid glæde os i Juventus.Historisk set er det den største rival. Vi var meget Unibet glad og jeg sendte lykønskninger til Sparta, ” siger Nedved.

Inter var i Italien for nederlaget meget kritiseret. ” De fik lidt bag ørerne, og jeg tror med rette, fordi de ikke spillede god fodbold. Jeg tror Sparta lidt undervurderet, og det er overrasket over, at spillet god fodbold. Spillet offensivt og bragte hende succes, “ sagde čtyřiačtyřicetiletý Nedved.

Den glæde han gør, og at det er i den italienske liga start efter sommeren ankomst fremme midtbanespiller Ladislav Krejci i Bologna angriber Patrick Schick Sampdoria. “jeg er glad for, at der er langt om længe opdagede nogle spillere. Jeg ser dem Unibet omhyggeligt.Hvordan Lada Krejci og Patrik Schick fungerede meget god ydeevne og roste deres klubber, “ siger Nedved.

” Måske jeg havde ikke forventet, at så hurtigt håndhæve Lada. Men han var heldig at få en god klub, en god træner og en god måde at spille på, der passer ham. Han spiller den venstre angriber, og han sidder. Det er vigtigt at stoppe op og ønskede at ændre endnu længere til en bedre klub end Bologna, “ siger han.

read more: http://xscommesse.com/unibet-sportsvaeddemal-pa-nettet/