Nem vicc: NFL hozzáadta a dodgeballot, hogy Betclic megpróbálja felélénkíteni a Pro Bowl-t

Az NFL megpróbálja meggyorsítani a Pro Bowl-t, ha hozzáad egy dodgeball játékot a játékosok között.

Nem, ez nem vicc.

Ez igaz.

A hétfőn bejelentett bajnokság szakismeretversenyt ad hozzá, amit „újjáépített” Pro Bowl-hétnek neveznek, amely a január 29-i Pro Bowlhoz vezet.A készségek vagy a „készségek” versenyt három nappal az év végi kiállítási Betclic játék között az NFL all-csillagai között tartják, és a TV-műsorok amerikai Ninja Warrior és Hell’s Kitchen gyártói kezdenek. és a Cleveland Browns egy tragédia, amit egymásnak készítettek. További információ

Bár rendkívül nagy a lehetőség, hogy a Pro Bowl-t olyan abszolút oldalra alakítsuk, hogy az egész csillaggal játszott játék ötlete megölhető , a Pro Bowl egy ideje vicc volt. A Hawaii-nál zavarba ejtő történetének nagy részében játszották a játékot, és az előtte álló hétet nyaralásként kezelték, így a játék egy dicsőített zászlós labdarúgó-verseny volt.Olyan sok játékos dob ki minden évben, ami olyan mély helyettesítő készletet hoz létre, hogy az öt évtized során a Pro Bowler-nek való elgondolás leértékelődött.

Az NFL már régóta küzdött, hogy megtalálja a játékot , néha a szárazföldre költöztetve, akár egy hétig a Super Bowl előtt, akár egy héttel azután, és végül megszüntetve a bajnokságot a két válogatott stílus mellett. Ezen újdonságok egyike sem működött. A Pro Bowl a rajongók Betclic fogadási bónuszok számára utólagos gondolat maradt. A rangsorok eltűntek, és az egész koncepció farssi. Valószínűleg semmi más nem volt az NFL számára, mintha a valóság TV-gyártók átvennék magukat.

A gesztenye mellett a „készségek” versenyen közvetítőversenyek fognak lenni, olyan játék, amelyben a játékosok golyókat dobnak mozgásban célok és a legjobb kézverseny.A bajnokság azt mondta, hogy az éjszaka magában foglalja a „negyeddarabokat, a futó hátakat, a széles vevőkészülékeket, a szűk végeket, a lineemeneket, a linebackereket és a védekező hátakat”. legemlékezetesebben egy zászlós labdarúgó-játék, amelynek során a hazafelé futó Patriots Robert Edwards fújta ki a Betclic térdét, és tönkretette az ígéretes NFL karrierjét.