Unibet mobil fogadás

Unibet mobil fogadásHa szereted a teniszezést, akkor biztosan nem hagyhatja ki a London külvárosában már megkezdett Wimbledon-bajnokságot. Ha még nem tettél fogadást a verseny résztvevõire, akkor olvassa el az Unibet ajánlatának feltételeit. A könyvesbolt felajánlja felhasználóinak, hogy biztosítsák a fogadások újrahasznosítását, és ha elveszítik, kapnak egy cashback-t. Így csak várakozásra vársz!

Kinek érhető el az ajánlat? Az Unibet mobil sportfogadás minden regisztrált felhasználója visszakaphatja az árakat. A Bookmaker nem tesz további korlátozást az akció résztvevői számára.

Mikor tartják a promóciót? A kínálatot 00:00 (GMT) július 2-án 23:59 óráig (GMT) használhatja 2018. július 15-én.

Hogyan vehet részt a promócióban? Ehhez a felhasználónak nem kell regisztrálni a részvényekre. Elég, hogy a € 5-t (vagy ennek megfelelő összeget) teniszezőként fogadják a Wimbledonban tartott találkozók bármelyikén. Korlátlan a fogadások száma, amelyet egy felhasználó a promóció keretében végezhet.

Mikor kapja a cashback-t? Minden vesztes tét esetében visszatérítést kaphat, ha megfelelnek az egyszerű feltételnek: a teniszezõ, akinek a tétet a játékosnak kell nyernie, 2 készletet kell nyernie, de elveszíti a mérkőzés során. Ezt követően a játékosnak a tét összegének 100% -át visszafizetni kell. A maximális megtérülési összeg 60 euró vagy egyenértékű egy másik pénznemben.

A kapott pénzösszegek a játékos számlájára a tenisz játék vége után 48 órán belül kerülnek jóváírásra. Érdemes megjegyezni, hogy a játékosnak nem kell visszafizetnie a cashback-t. Ez a bónusz az Unibet könyvesbolt irodájának általános feltételeivel összhangban használható.

További információ a promócióról a könyvesbolt honlapján.

read more: Unibet online sportfogadás – www.hu-bonusz.com